especialistes en productes ecològics

La teva opció, natural!

Qui Som

Som especialistes en la venda de productes ecològics des de l’any 2002.

A la nostra botiga hi trobareu una gran varietat de productes ecològics: d’alimentació, d’higiene i cosmètica, de neteja per la llar i de fitoteràpia i dietètica, entre d’altres.

Trobareu hortalissa amb cerificació ecològica de Can Aubareda, el nostre productor de confiança de Sant Martí de Tous. La resta de fruita i verdura, també ecològica, prové de la societat cooperativa Hortec, creada l’any 1991, la qual reuneix pagesos de 10 comarques catalanes. Pel que fa als productes secs i envasats, fem una selecció dels proveïdors i marques amb la millor qualitat.

Des dels nostres inicis hem apostat pels productes aptes per a al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, així com productes aptes per dietes veganes i vegetarianes, oferint les últimes novetats del sector.
Creiem en el consum responsable i ecològic, per això sempre que és possible treballem amb productors del territori i estem ampliant l’oferta de producte a granel.

Els nostres clients habituals gaudeixen d’una bonificació pel seu consum mensual. Cada mes tenen el seu descompte en euros que se’ls hi aplica automàticament quan venen a comprar.

Al tenir un esperit de botiga de barri ens agrada mantenir una relació oberta amb els nostres clients que sempre ens fan suggerències i ens ajuden a millorar.